REDO välkomnar ny medarbetare

Vi välkomnar Morgon Evertsson till oss! Morgan har arbetat med redovisning i trettio år på redovisningsbyrå och som konsult i ekonomiansvarig-rollen och kommer bli ett bra stöd till våra kunder.

Morgan svartvit

VI VÄXER!


Vill du jobba hos oss på REDO med redovisning eller revision? Eller har du någon du vill tipsa om oss?

Vi fortsätter att växa. Efter 1 år och fem månader har vi ökat från 3 till 6 personer. Våra kunder verkar gilla oss så vi behöver anställa ytterligare två nya medarbetare.

Vi behöver dig som är;
– Redovisningskonsult med minst några års erfarenhet
– Revisor/Revisorsassistent med minst ett års erfarenhet

Maila oss gärna till info@redorev.se

REDO välkomnar en ny medarbetare

Nu hälsar vi Evelina Westerberg välkommen som ny medarbetare på REDO. Evelina är nyutbildad redovisningskonsult från Affärshögskolan och har praktiserat hos oss under det senaste året.

REDO välkomnar en ny medarbetare

Vi är glada att välkomna Åsa Wadsell till REDO.

Åsa har över tjugofem års erfarenhet av redovisning och årsbokslut i ägarledda företag och kommer närmast från egen bokföringsbyrå där hon hjälpt företagare i vardagen.

Åsa-REDO-Revisor(1)

Nu är lokalen REDO!

Förberedelserna har varit många och vi är nu mycket glada att vi har kunnat fira med invigning av vår lokal tillsammans med kunder och samarbetspartners.

Stort tack till alla som var med och gjorde vår invigning till en härlig eftermiddag och kväll!

vi är redo

Ni har väl inte missat?

Riksdagen har antagit en ny lag om att alla bolag i Sverige måste anmäla verklig huvudman. Kontakta oss om ni behöver hjälp med registreringen eller vill veta mer.

Vi har flyttat in i våra nya lokaler

Vi finns nu på Kanalgatan 7 i Jönköping. Kontoret ligger precis bredvid Östra torget där det är lätt och smidigt att parkera när du ska besöka oss. Har ni vägarna förbi är ni välkomna att titta in till hos oss!

REDO – Ny revisor i Jönköping

Efter många års erfarenhet som revisor och rådgivare åt allt från små enmansföretagare till stora koncerner är vi tre revisorer som just har startat upp en ny revisionsbyrå i Jönköping. Vårt utbud är precis som de stora byråerna fast i det lilla formatet med grund i revision, redovisning och rådgivning. Skillnaden är att vi till största delen fokuserar på egenföretagare, vilket vi som revisorer har insett är det absolut roligaste att lägga sitt engagemang på. Nu är vi ju även egenföretagare själva, så nu kommer vi att förstå än bättre hur det är i vardagen för er.

Vi har plats för många fler kunder och vill dela med oss av vårt engagemang och kunnande till fler företagare. Vi sitter på Kanalgatan 7 så det är enkelt att bara stanna till och komma in och ta en fika med oss så kan vi berätta mer om oss.

Vill du ha en revisor eller redovisningskonsult som alltid är REDO ska du kontakta oss!

 

Vilka är REDO

Johanna Ottvar

Johanna är auktoriserad revisor och har jobbat som revisor, redovisningskonsult och rådgivare sedan 2008. Hon har lång och bred erfarenhet av redovisning, beskattning och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla företagsformer och inom en mängd olika branscher.
Johanna har erfarenhet från att arbeta med olika större och mindre ekonomisystem och jobbar inom REDO till största del med redovisning och bokslut.

 

Jesper Thomelius

Jesper är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor och rådgivare sedan 2002. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till ägarledda företag och företag inom olika branscher.
Genom revisionsarbete och rådgivning till dessa och många andra bolag har Jesper erhållit en bred kunskap om olika bolag och ägarfrågor.

 

Mattias Svensson

Mattias är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor sedan 2005. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till ägarledda företag inom olika branscher.
Genom revisionsarbete och rådgivning till dessa och många andra bolag har Mattias erhållit en bred kunskap om olika bolag och ägarfrågor.

 

Vi är REDO.

Revisorer i Jönköping som alltid är REDO