Vi söker Revisor

VILKA ÄR VI?  
REDO är en Jönköpingsbaserad revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön och rådgivning. REDO startade i februari 2017 och består idag av 16 anställda inom revision, redovisning och lön, varav tre auktoriserade revisorer med många års erfarenhet inom branschen. Målsättningen, förutom att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare, är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt och rådgivande arbetssätt. Läs mer om oss på www.redorev.se.

VAD ERBJUDER VI? 
Sedan starten för fem år sedan har vi vuxit snabbt och behöver nu utvidga teamet med en ny teammedlem inom revison. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du inte bara får ha kul på jobbet, utan även blir delaktig och kan bidra med dina tankar och idéer. Vi är idag fyra medarbetare som jobbar med revision inom små- och medelstora företag och organisationer.
Tillsammans bygger vi Jönköpings bästa byrå! Vill du bli en av oss?

DETTA KAN DU.
Du har en nyfikenhet, ett intresse att utvecklas och en vilja att lära dig mer inom revision och rådgivning. Vi ser gärna att du är i slutfasen av din utbildning och är precis på väg att ta examen. Har du arbetat något år som revisor eller som redovisningskonsult och önskar arbeta som revisor, är du lika välkommen att ansöka då personligheten är en avgörande faktor, det är den som utvecklar oss och verksamheten dit vi vill!

Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision och vi ser gärna att du har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du vill precis som vi andra ha riktigt roligt på jobbet och samtidigt hjälpa våra kunder genom en hög servicenivå.

DET HÄR ÄR DU.
Med känsla för såväl människor som affärer bidrar du med din förmåga att samarbeta, din vetgirighet att våga ifrågasätta, utmana våra processer och utveckla, samt en noggrannhet och struktur som levererar på den nivå våra kunder förväntar sig. Du har drivet och viljan. Även om du inte kan allt idag så vill vi i så fall bygga på din kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Är du rätt person för oss så bygger vi framtiden tillsammans!

BRA ATT VETA. 
• Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
• Placering är i Jönköping.
• God svenska i tal och skrift är ett krav
• Urval sker löpande. Frågor besvaras av Mattias Svensson 036-19 10 92
• Ansökan och CV skickas till info@redorev.se

Vi söker Redovisningskonsult

VILKA ÄR VI?  
REDO är en Jönköpingsbaserad revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön och rådgivning. REDO startade i februari 2017 och består idag av 16 anställda inom revision, redovisning och lön. Målsättningen är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt och rådgivande arbetssätt. Läs mer om oss på www.redorev.se.

VAD ERBJUDER VI? 
Sedan starten för fem år sedan har vi vuxit snabbt och behöver nu utvidga teamet med en ny teammedlem inom redovisning. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du får ha kul på jobbet och vara delaktig och bidra med dina tankar och idéer. Vi är idag 9 medarbetare som jobbar med redovisning inom små- och medelstora företag och organisationer.
Tillsammans bygger vi Jönköpings bästa byrå! Vill du bli en av oss?

DETTA KAN DU.
Du har en nyfikenhet, ett intresse att utvecklas och en vilja att lära dig mer inom redovisning, bokslut och rådgivning. Vi söker dig som är i slutfasen av din utbildning eller har arbetat något år på en redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Det är viktigt att du är öppen för ett digitalt arbetssätt då mycket av vårt arbete med kunder sker automatiserat och digitalt. Vi värdesätter personligheten som en avgörande faktor, det är den som utvecklar oss och verksamheten dit vi vill!

Du har en examen inom ekonomi, med inriktning mot redovisning eller revision. Du vill precis som vi andra ha riktigt roligt på jobbet och samtidigt hjälpa våra kunder uppnå sin fulla potential.

DET HÄR ÄR DU.
Med känsla för såväl människor som affärer bidrar du med din förmåga att samarbeta, din vetgirighet att våga ifrågasätta, utmana våra processer och utveckla, samt en noggrannhet som levererar på den nivå våra kunder förväntar sig. Du har drivet och viljan. Även om du inte kan allt idag så vill vi bygga på din kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Är du rätt person för oss så bygger vi framtiden tillsammans!

BRA ATT VETA. 
• Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
• Placering är i Jönköping.
• God svenska i tal och skrift är ett krav
• Urval sker löpande. Frågor besvaras av Johanna Ottvar 036-19 10 93
• Ansökan och CV skickas till info@redorev.se

Vi söker löneadministratör

Vi vill fortsätta att växa och ständigt utveckla våra tjänster och kompetenser. Vi behöver därför förstärka vårt team med en duktig kollega inom löneadministration. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med ambitionen att alla ska vara delaktiga och ha kul på jobbet med kunden i fokus. Tillsammans skapar vi Jönköpings bästa byrå.

Tjänsten innebär i första hand löneadministration åt våra kunder till 60-85%. Vill du arbeta heltid kan tjänsten även innehålla löpande redovisning eller andra kontorsadministrativa uppgifter.

Vi ser din kunskap inom löneadministration som en tillgång och vill gärna att du tillsammans med vår lönespecialist stöttar övriga på REDO oh dess kunder inom detta område. Vi uppmuntrar vidareutbildning och ser detta även som ett sätt att ytterligare hjälpa våra kunder. Vi jobbar främst på vårt fräscha kontor vid Östra torget i Jönköping.

Våra förväntningar är att du är REDO för rollen genom erfarenhet eller relevant utbildning samt behärskar svenska väl i tal och skrift. Du delar vårt brinnande intresse för att hjälpa våra kunder genom en hög servicenivå och proaktiv rådgivning. 

Förutom viljan att ha kul på jobbet, bör du vara en teamspelare som värnar om lagets gemensamma resultat. Vi hoppas att du vill bidra med konstruktiva synpunkter som utvecklar oss och verksamheten. För att passa in i teamet läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi är REDO om du är det och ser fram emot din ansökan!

För mer information kontakta Malin Andersson, 036-336 69 15, eller Johanna Ottvar, 036-19 10 93. Du söker tjänsten genom att maila till info@redorev.se och urval sker löpande, sista ansökningsdag är 31 maj. 

Vi undanber oss annons- och CV säljare!

REDO är Jönköpings mest spännande revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. REDO grundades i februari 2017 av tre auktoriserade revisorer med många års erfarenhet inom branschen. Sedan starten har man vuxit och idag är man sammanlagt 16 medarbetare i teamet. Målsättningen är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt arbetssätt. 

Spärra obehörig ombudsregistrering

Vi på REDO hoppas att ni alla har det bra i höstrusket. Vi vill gärna passa på att uppmärksamma er på en möjlighet hos Skatteverket för att öka på er säkerhet mot bedrägeri.

Det har förekommit fall där bedragare förfalskat företagares namnteckning och anmält sig som ombud via pappersblankett. Ett ombud kan till exempel lämna din inkomstdeklaration, dina moms- och arbetsgivardeklarationer eller få åtkomst till ditt skattekonto. Det är såklart viktigt att ingen obehörig kommer åt denna information eller kan begära utbetalningar ifrån ditt skattekonto.

För att förhindra den här typen av bedrägeri har Skatteverket tagit fram en tjänst där du kan spärra möjligheten att anmäla ombud via papper. När du har aktiverat spärren går det inte att ansöka med pappersblankett för någon ombudstyp.

Vi rekommenderar att du går in på Skatteverkets sida och spärrar obehörig ombudsregistrering samt obehörig adressändring. Det gör du här. Det tar inte lång tid och det är enkelt, behöver du vägledning så hör av dig till oss. En snabb och smidig försäkring mot bedrägeri!

Allt för ett säkrare företagande!

https://www.skatteverket.se/foretag/inkomstdeklaration/registreraombud.4.57cadbbd15a3688ff44910f.html

Redo har tilldelats R-licens

REDO har tilldelats en R-licens och det är vi såklart både stolta och glada för 😊🎉

Stort tack R-Företagen för att vi får vara ett rekommenderat företag.

Ny medarbetare!

Här har vi Anton som började hos oss efter sommaren. Han är nyutexaminerad och kommer jobba inom revision.

Välkommen till REDO 😊