> Kontakt

Genom vårt val av personer garanterar vi att rätt erfarenhet och kunskap kommer er tillgodo oberoende av om ni behöver en revisor, redovisningskonsult eller lönespecialistVi står även för en trygghet vad gäller hög tillgänglighet för er i de fall brådskande situationer uppstår. Vi kan hjälpa er med alla typer av ekonomiska tjänster som revision, redovisning, lön, bokslut, skatt, ekonomisk rådgivning, HR mmEftersom vi till stor del arbetar digitalt kan du även befinna dig på andra orter än Jönköping, Huskvarna, Habo eller Värnamo för att vi ska kunna arbeta på ett effektivt sätt tillsammans.  

Tveka inte på att kontakta oss.

Mejla oss

Adress:
Kanalgatan 7E, 553 22 Jönköping

Tel växel:
036-19 10 90

Johanna redovisningskonsult

Johanna

Ottvar

Tel: 036 – 19 10 93

E-mail: johanna@redorev.se

Johanna är auktoriserad revisor och Byråledare för kontoret. Hon har jobbat som revisor, redovisningskonsult och rådgivare sedan 2008. Hon har lång och bred erfarenhet av redovisning, beskattning och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla företagsformer och inom en mängd olika branscher.

Johanna har erfarenhet från att arbeta med olika mindre och större ekonomisystem, däribland Visma eEkonomi och Fortnox, och jobbar inom REDO till största del med redovisning och bokslut.

Förutom redovisning gillar Johanna friluftsliv och att vara ute i naturen, både genom sitt engagemang i scouterna och tillsammans med vänner och familj. Hon spelar gärna golf samt har ett intresse för god mat och dryck i kombination.

Jesper auktoriserad revisor

Jesper

Thomelius

Tel: 036 – 19 10 91

E-mail: jesper@redorev.se

Jesper är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor och rådgivare sedan 2002. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till både små och stora ägarledda företag.

Som revisor i och rådgivare till dessa och många andra bolag har Jesper erhållit en bred kunskap om olika typer av ägarrelaterade frågor. Genom att löpande under året ha kontakt med sina kunder hjälper han till med de utmanande frågeställningar som alla företagare ställs inför.

På fritiden är Jesper tillsammans med familj och vänner, är en hängiven fågelskådare som gärna vandrar i fjällen.

Mattias auktoriserad revisor

Mattias

Svensson

Tel: 036 – 19 10 92

E-mail: mattias@redorev.se

Mattias är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor sedan 2005. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till organisationer inom alla företagsformer inom en mängd olika branscher.

Som revisor i och rådgivare till dessa och många andra bolag har Mattias erhållit en omfångsrik kompetens om ägarfrågor, företagsvärdering och beskattning.

Mattias tillbringar gärna sin fritid tillsammans med sin familj på sommarstället, på en härlig resa eller i en sportig bil.

Rebecka redovisningskonsult

Rebecka

Nuay

Tel: 036 – 19 10 94

E-mail: rebecka@redorev.se

Rebecka är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2017. Hon jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag inom hela redovisningsspektret.

På fritiden umgås Rebecka mycket med familj och vänner. Hon har ett öga för inredning och gillar att laga goda maträtter från hemlandet.

Evelina redovisningskonsult

Evelina

Westerberg

Tel: 036 – 19 10 95

E-mail: evelina@redorev.se

Evelina är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2018. Hon jobbar med mindre ägarledda företag och enskilda firmor. Evelina umgås gärna med familj, vänner och gillar naturen.

Elin utbildad redovisningskonsult

Elin

Andersson

Tel: 036 – 336 69 14

E-mail: elin@redorev.se

Elin är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2020.      Utanför jobbet spenderar Elin gärna sin tid med vänner och familj och när tid ges står hon gärna i köket då matlagning och bakning ligger henne varmt om hjärtat. Hon är även glad i träning och tycker väldigt mycket om att träna crossfit.

Sara Civilekonom

Sara

Rickardsson

Tel: 036 – 19 10 98

E-mail: sara@redorev.se

Sara är civilekonom och har jobbat som revisor sedan 2015 med framförallt mindre och medelstora ägarledda bolag.

Hon har ett stort intresse för inredning och idrott. Gillar att umgås med vänner och familj och åker gärna till Halmstad.

Jonas redovisningskonsult

Jonas

Jarlback

Tel: 036 – 33 66 911

E-mail: jonas@redorev.se

Jonas är redovisningskonsult och har arbetat med redovisning i 20 års tid, både som konsult åt ägarledda företag och anställd ekonomiansvarig.

Hans huvudinriktning är redovisning, bokslut och rådgivning och har erfarenhet av flera olika ekonomisystem.

Utanför jobbet umgås Jonas med familj & vänner. Han promenerar mycket och ägnar sig gärna åt racketsportens underbara värld. Ett annat stort intresse är att resa.

Anton civilekonom

Anton

Andersson Manglaris

Tel: 036 – 336 69 16

E-mail: anton@redorev.se

Anton är nybliven civilekonom och jobbar framförallt med mindre och medelstora ägarledda bolag.

Antons största intresse är idrott och träning, i synnerhet fotboll. Han umgås med kompisar och familj och gillar att resa utomlands till solen, speciellt till släkten i Grekland.

Malin lönekonsult

Malin

Andersson

Tel: 036 – 336 69 15

E-mail: malin@redorev.se

Malin är lönekonsult och har lång erfarenhet av lön- och personalrelaterade frågor. Hon har arbetat med löneprocesser i olika branscher och system samt vill göra det enkelt för användare genom att bli så digitala som möjligt. På fritiden är hon gärna i stallet eller supportar som förälder vid fotbolls- och handbollsplanen.

Natalie

Johansson

Tel: 036-19 10 96

E-mail: natalie@redorev.se

Natalie är utbildad redovisningskonsult och tog examen våren 2022. Hon jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag, samt enskilda firmor. På fritiden brukar Natalie ta långpromenader i skogen eller umgås med nära och kära. Hon gillar också att försvinna in i en riktigt bra bok eller film.

Louise

Gustafsson

Tel: 036-336 69 12

E-mail: louise@redorev.se

Louise är redovisningskonsult och har arbetat med redovisning sedan 2014, både som konsult åt ägarledda företag och som ekonomiansvarig på företag. Fritiden spenderar hon gärna med familjen ute i naturen eller på padelbanan. Hon har även ett stort intresse för odling och trädgård.

Arvid
Källner

Tel: 036-336 69 18
E-mail: arvid@redorev.se

Arvid är utbildad redovisningskonsult sedan sommaren 2023. Han jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag. Arvid har stort intresse för fotboll och  träning är en viktig del av vardagen. På fritiden gillar han att spendera tid med familj och vänner.

Josefine

Karlsson

Tel: 036-19 10 99

E-mail: josefine@redorev.se

Josefine är REDOS nyaste lönekonsult, men har ändå många års erfarenhet av lön. Hon älskar att ha kontakt med kunderna och bygga långsiktiga relationer.
Efter jobbet åker hon gärna hem till lugnet på landet, men njuter av att spendera dagen inne i stan.
Resor och aktiviteter med familjen är hög prio, spelar dock ingen roll om resan innebär skid eller badkläder.

placeholder

Andreas
Jonsson

Tel: 036-19 10 97
E-mail: andreas@redorev.se

Andreas är utbildad redovisningskonsult och tog examen sommaren 2023. På fritiden umgås Andreas gärna med familj och vänner. Han har även ett stort sportintresse, där han under många år utövat innebandy på hög nivå och gör även idag.

placeholder

Simon
Boström

Tel: 036-336 69 17
Email: simon@redorev.se

Säg hej till Simon! Text om honom är på gång.

Några frågor?