> Kontakt

Genom vårt val av personer garanterar vi att rätt erfarenhet och kunskap kommer er tillgodo. Därutöver bidrar vi till trygghet vad gäller hög tillgänglighet för er i de fall brådskande situationer uppstår. Tveka inte på att kontakta oss.

Mejla oss

Adress:
Kanalgatan 7E, 553 22 Jönköping

Tel växel:
036-19 10 90

Johanna redovisningskonsult

Johanna

Ottvar

Tel: 036 – 19 10 93

E-mail: johanna@redorev.se

Johanna är redovisningskonsult och ansvarar för vår redovisningsavdelning. Hon har jobbat som revisor, redovisningskonsult och rådgivare sedan 2008. Hon har lång och bred erfarenhet av redovisning, beskattning och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla företagsformer och inom en mängd olika branscher.

Johanna har erfarenhet från att arbeta med olika mindre och större ekonomisystem, däribland Visma eEkonomi och Fortnox, och jobbar inom REDO till största del med redovisning och bokslut.

Förutom redovisning gillar Johanna friluftsliv och att vara ute i naturen, både genom sitt engagemang i scouterna och tillsammans med vänner och familj. Hon spelar gärna golf samt har ett intresse för god mat och dryck i kombination.

Jesper auktoriserad revisor

Jesper

Thomelius

Tel: 036 – 19 10 91

E-mail: jesper@redorev.se

Jesper är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor och rådgivare sedan 2002. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till både små och stora ägarledda företag.

Som revisor i och rådgivare till dessa och många andra bolag har Jesper erhållit en bred kunskap om olika typer av ägarrelaterade frågor. Genom att löpande under året ha kontakt med sina kunder hjälper han till med de utmanande frågeställningar som alla företagare ställs inför.

På fritiden är Jesper tillsammans med familj och vänner, är en hängiven fågelskådare som gärna vandrar i fjällen.

Mattias auktoriserad revisor

Mattias

Svensson

Tel: 036 – 19 10 92

E-mail: mattias@redorev.se

Mattias är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor sedan 2005. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till organisationer inom alla företagsformer inom en mängd olika branscher.

Som revisor i och rådgivare till dessa och många andra bolag har Mattias erhållit en omfångsrik kompetens om ägarfrågor, företagsvärdering och beskattning.

Mattias tillbringar gärna sin fritid tillsammans med sin familj på sommarstället, på en härlig resa eller i en sportig bil.

Rebecka redovisningskonsult

Rebecka

Nuay

Tel: 036 – 19 10 94

E-mail: rebecka@redorev.se

Rebecka är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2017. Hon jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag inom hela redovisningsspektret.

Rebecka umgås mycket med familj, vänner och tränar på gym.

Åsa redovisningskonsult

Åsa

Wadsell

Tel: 036 – 19 10 96

E-mail: asa@redorev.se

Åsa är redovisningskonsult och har över tjugofem års erfarenhet av redovisning både som anställd och egenföretagare. Hennes kompetenser rör redovisning, beskattning och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla företagsformer. Åsa har även erfarenhet från att arbeta med olika mindre och större ekonomisystem, däribland Fortnox, Pyramid och Visma.

Utanför jobbet så är hon med familj och vänner, gillar att träna och att pyssla i  trädgården.

Evelina redovisningskonsult

Evelina

Westerberg

Tel: 036 – 19 10 95

E-mail: evelina@redorev.se

Evelina är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2018. Hon jobbar med mindre ägarledda företag och enskilda firmor. Evelina umgås gärna med familj, vänner och gillar naturen.

Morgan redovisningskonsult

Morgan

Evertsson

Tel: 036 – 19 10 97

E-mail: morgan@redorev.se

Morgan är redovisningskonsult och har arbetat med redovisning i trettio år på redovisningsbyrå och som ekonomiansvarig konsult åt ägarledda företag. Hans huvudinriktning är redovisning och bokslut och kan flera olika redovisningssystem.

Utanför jobbet är Morgan med sin familj och gillar att träna. Han gillar också att dansa och är gärna ute i naturen.

Sara Civilekonom

Sara

Rickardsson

Tel: 036 – 19 10 98

E-mail: sara@redorev.se

Sara är civilekonom och har jobbat som revisor sedan 2015 med framförallt mindre och medelstora ägarledda bolag.

Hon har ett stort intresse för inredning och idrott. Gillar att umgås med vänner och familj och åker gärna till Halmstad.

Bo

Bo

Dahlberg

Tel: 036 – 33 66 912

E-mail: bo@redorev.se

Bo är auktoriserad redovisningskonsult och har arbetat med redovisning, bokslut och deklarationer i mer än 30 år. Hans expertområde är skog och lantbruk och all typ av rådgivning kring detta.

Vid sidan av jobbet så är Bo gärna vid sitt torp på landet där han påtar i jorden och njuter. Han läser gärna en bok när det finns tillfälle till avkoppling.

Timothy

Timothy

Gullberg

Tel: 036 – 19 10 99

E-mail: timothy@redorev.se

Timothy är redovisningskonsult och har arbetat med redovisning och som ekonomiansvarig konsult sedan 2012. Han jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag.
Utanför jobbet är Timothy engagerad inom Aktiespararna och ägnar stor tid i aktievärlden.

Jonas

Jonas

Jarlback

Tel: 036 – 33 66 911

E-mail: jonas@redorev.se

Jonas är redovisningskonsult och har arbetat med redovisning i 20 års tid, både som konsult åt ägarledda företag och anställd ekonomiansvarig.

Hans huvudinriktning är redovisning, bokslut och rådgivning och har erfarenhet av flera olika ekonomisystem.

Utanför jobbet umgås Jonas med familj & vänner. Han promenerar mycket och ägnar sig gärna åt racketsportens underbara värld. Ett annat stort intresse är att resa.

Ann-Sofie

Ann-Sofie

Andersson

Tel: 036 – 33 66 913

E-mail: ann-sofie@redorev.se

Ann-Sofie är auktoriserad redovisningskonsult och expert inom skog och lantbruk där hon har arbetat med redovisning, bokslut, deklarationer och rådgivning under mer än 30 år.

På fritiden umgås hon med familj och vänner, stort engagemang i ideella verksamheter samt kopplar av med trädgårdsarbete.

Några frågor?