Kontakt

På REDO kan vi hjälpa till med det mesta som rör ekonomin i ditt företag. Vi vill lära känna dig och ditt företag så att vi kan hitta de allra bästa lösningarna för dina behov.

Till oss är du alltid välkommen, vårt kontor hittar ni lättillgängligt vid Östra Torget i centrala Jönköping. Naturligtvis fungerar det lika bra att kontakta oss via mail, telefon eller via formuläret här på sidan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Adress:
Kanalgatan 7E, 553 22 Jönköping

Tel växel:
036-19 10 90

Johanna Ottvar

Auktoriserad Revisor, Byråledare

036 – 19 10 93 johanna@redorev.se

Johanna är auktoriserad revisor och Byråledare för kontoret. Hon har jobbat som revisor, redovisningskonsult och rådgivare sedan 2008. Hon har lång och bred erfarenhet av redovisning, beskattning och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla företagsformer och inom en mängd olika branscher.

Johanna har erfarenhet från att arbeta med olika mindre och större ekonomisystem, däribland Visma eEkonomi och Fortnox, och jobbar inom REDO till största del med redovisning och bokslut.

Förutom redovisning gillar Johanna friluftsliv och att vara ute i naturen, både genom sitt engagemang i scouterna och tillsammans med vänner och familj. Hon spelar gärna golf samt har ett intresse för god mat och dryck i kombination.

Om mig

Jesper Thomelius

Auktoriserad Revisor

036 – 19 10 91 jesper@redorev.se

Jesper är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor och rådgivare sedan 2002. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till både små och stora ägarledda företag.

Som revisor i och rådgivare till dessa och många andra bolag har Jesper erhållit en bred kunskap om olika typer av ägarrelaterade frågor. Genom att löpande under året ha kontakt med sina kunder hjälper han till med de utmanande frågeställningar som alla företagare ställs inför.

På fritiden är Jesper tillsammans med familj och vänner, är en hängiven fågelskådare som gärna vandrar i fjällen.

Om mig

Mattias Svensson

Auktoriserad Revisor

036 – 19 10 92 mattias@redorev.se

Mattias är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor sedan 2005. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till organisationer inom alla företagsformer inom en mängd olika branscher.

Som revisor i och rådgivare till dessa och många andra bolag har Mattias erhållit en omfångsrik kompetens om ägarfrågor, företagsvärdering och beskattning.

Mattias tillbringar gärna sin fritid tillsammans med sin familj på sommarstället, på en härlig resa eller i en sportig bil.

Om mig

Rebecka Nuay

Redovisningskonsult

036 – 19 10 94 rebecka@redorev.se

Rebecka är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2017. Hon jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag inom hela redovisningsspektret.

På fritiden umgås Rebecka mycket med familj och vänner. Hon har ett öga för inredning och gillar att laga goda maträtter från hemlandet.

Om mig

Evelina Westerberg

Redovisningskonsult

036 – 19 10 95 evelina@redorev.se

Evelina är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2018. Hon jobbar med mindre ägarledda företag och enskilda firmor.

Evelina umgås gärna med familj, vänner och gillar naturen.

Om mig

Sara Rickardsson

Revisor

036 – 19 10 98 sara@redorev.se

Sara är civilekonom och har jobbat som revisor sedan 2015 med framförallt mindre och medelstora ägarledda bolag.

Hon har ett stort intresse för inredning och idrott. Gillar att umgås med vänner och familj och åker gärna till Halmstad.

Om mig

Jonas Jarlback

Redovisningskonsult

036 – 33 66 911 jonas@redorev.se

Jonas är redovisningskonsult och har arbetat med redovisning i 20 års tid, både som konsult åt ägarledda företag och anställd ekonomiansvarig.

Hans huvudinriktning är redovisning, bokslut och rådgivning och har erfarenhet av flera olika ekonomisystem.

Utanför jobbet umgås Jonas med familj & vänner. Han promenerar mycket och ägnar sig gärna åt racketsportens underbara värld. Ett annat stort intresse är att resa.

Om mig

Elin Andersson

Redovisningskonsult

036 – 336 69 14 elin@redorev.se

Elin är utbildad redovisningskonsult och tog examen under våren 2020. Utanför jobbet spenderar Elin gärna sin tid med vänner och familj och när tid ges står hon gärna i köket då matlagning och bakning ligger henne varmt om hjärtat.

Hon är även glad i träning och tycker väldigt mycket om att träna crossfit.

Om mig

Malin Andersson

Lönekonsult

036 – 336 69 15 malin@redorev.se

Malin är lönekonsult och har lång erfarenhet av lön- och personalrelaterade frågor. Hon har arbetat med löneprocesser i olika branscher och system samt vill göra det enkelt för användare genom att bli så digitala som möjligt.

På fritiden är hon gärna i stallet eller supportar som förälder vid fotbolls- och handbollsplanen.

Om mig

Anton Andersson Manglaris

Revisor

036 – 336 69 16 anton@redorev.se

Anton är revisor och har jobbat inom yrket sen 2020. Han jobbar framförallt med mindre och medelstora ägarledda bolag.
Den sociala kontakten med kunder och kollegor är något Anton älskar med jobbet.

Hans största intresse är idrott och träning, i synnerhet fotboll som tar upp många timmar.

Resor är något som han gärna gör till släkten i Grekland eller något annat soligt resmål.

Om mig

Natalie Johansson

Redovisningskonsult

036-19 10 96 natalie@redorev.se

Natalie är utbildad redovisningskonsult och jobbar med redovisning och bokslut i mindre och medelstora ägarledda företag. På fritiden brukar Natalie ta långpromenader eller umgås med nära och kära. Hon gillar också att försvinna in i en riktigt bra bok eller film helst inom favoritgenren sci-fi.

Om mig

Josefine Karlsson

Lönekonsult

036-19 10 99 josefine@redorev.se

Josefine är REDOS nyaste lönekonsult, men har ändå många års erfarenhet av lön. Hon älskar att ha kontakt med kunderna och bygga långsiktiga relationer.

Efter jobbet åker hon gärna hem till lugnet på landet, men njuter av att spendera dagen inne i stan.

Resor och aktiviteter med familjen är hög prio, spelar dock ingen roll om resan innebär skid eller badkläder.

Om mig

Louise Gustafsson

Redovisningskonsult

036-336 69 12 louise@redorev.se

Louise är redovisningskonsult och har arbetat med redovisning sedan 2014, både som konsult åt ägarledda företag och som ekonomiansvarig på företag.

Fritiden spenderar hon gärna med familjen ute i naturen eller på padelbanan. Hon har även ett stort intresse för odling och trädgård.

Om mig

Andreas Jonsson

Redovisningskonsult

036-19 10 97 andreas@redorev.se

Andreas är utbildad redovisningskonsult och tog examen sommaren 2023. På fritiden umgås Andreas gärna med familj och vänner. Han har även ett stort sportintresse, där han under många år utövat innebandy på hög nivå och gör även idag.

Om mig

Arvid Källner

Redovisningskonsult

036-336 69 18 arvid@redorev.se

Arvid är utbildad redovisningskonsult sedan sommaren 2023. Han jobbar med mindre och medelstora ägarledda företag. Arvid har stort intresse för fotboll och  träning är en viktig del av vardagen. På fritiden gillar han att spendera tid med familj och vänner.

Om mig

Simon Boström

Revisor

036-336 69 17 simon@redorev.se

Simon är utbildad ekonom och tog examen 2019. Han är REDO:s nyaste revisor.

Att lära känna kunderna och dess verksamhet är några av sakerna Simon brinner för.

Fritiden spenderas främst med familj och vänner. Mycket tid går även till idrott i olika former, både som åskådare och utövare. Tennis är en av favorit sporterna.

Om mig