Redovisning

Varje företag är unikt, med olika förutsättningar. Men alla med krav och regler som måste följas. Det är inte alltid lätt för dig som företagare att ha koll på allt. Men det har vi!  Vi kan sköta hela eller delar av ditt företags redovisning, från fakturor, moms och skatter till analyser och rapporter. Vi kan arbeta på plats hos dig i Jönköping med omnejd, eller digitalt och automatiserat – du bestämmer vad som passar dig bäst.  Med oss som partner kan du vara trygg i att allt görs på rätt sätt – och i rätt tid.

Skräddarsytt för dig
Hos oss finns ingen färdig mall för ditt bolags redovisning. Vi hjälper och guidar dig till bästa process för just ditt företags ekonomihantering. Digitalisering och automatiska processer kopplat till redovisning är bara en av våra styrkor. Utöver nytänkandet får ni också en engagerad och tillgänglig byrå, REDO att finnas till hands för dig. 

Bokslut

Vårt team av revisorer och redovisningsexperter är inte bara en grupp siffernördar, vi älskar också att hjälpa till!  Vi hjälper dig med allt inom ekonomi som t ex löpande bokföring, lönehantering, deklaration, bokslut, årsredovisning, resultatanalys mm, så att du kan fokusera på annat. 

Med våra revisorer kan du vara säker på att allt görs korrekt. Vi är här för att göra bokslutet till en smidig och rolig upplevelse ( okej, kanske inte rolig, men definitivt mindre tråkig!)

Vi kan även göra punktinsatser om det är något område där ni känner ni behöver extra hjälp. Antingen kommer vi ut och arbetar på plats hos er, eller så sköter vi redovisningen helt digitalt. Vi gör det som passar er bäst!

Vill du ha en revisor eller redovisningskonsult som alltid är REDO är du mer än välkommen att kontakta oss!

Deklaration

Oavsett om du är en nystartad entreprenör, en erfaren affärsledare eller en privatperson så har vi expertis och erfarenhet för att hjälpa dig med din deklaration. Vårt team av deklarationsexperter har koll på allt som rör skatter och avgifter, så att du kan känna dig trygg med att allt görs på rätt sätt

Deklaration är den viktigaste redovisningen som måste skickas till Skatteverket. Och det måste göras på rätt sätt – vare sig det gäller deklaration för företag eller fysisk person. 

När det är dags för dig som företagare att lämna in deklaration finns det mycket att tänka på. Framför allt handlar det om tre huvuddeklarationer; momsdeklaration, skattedeklaration och inkomstdeklaration. Som privatperson ska du årligen lämna in en inkomstdeklaration. 

Låt oss på REDO sköta din eller ditt företags deklaration så kan du vara säker på att det blir rätt.

Har du frågor kring deklaration?

Vi fungerar gärna som ett bollplank och hjälper dig att fatta bra och genomtänkta beslut. Tveka inte att höra av dig till oss – vi är REDO att hjälpa dig!