Vi söker Revisor

VILKA ÄR VI?  
REDO är en Jönköpingsbaserad revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön och rådgivning. REDO startade i februari 2017 och består idag av 16 anställda inom revision, redovisning och lön, varav tre auktoriserade revisorer med många års erfarenhet inom branschen. Målsättningen, förutom att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare, är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt och rådgivande arbetssätt. Läs mer om oss på www.redorev.se.

VAD ERBJUDER VI? 
Sedan starten för fem år sedan har vi vuxit snabbt och behöver nu utvidga teamet med en ny teammedlem inom revison. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du inte bara får ha kul på jobbet, utan även blir delaktig och kan bidra med dina tankar och idéer. Vi är idag fyra medarbetare som jobbar med revision inom små- och medelstora företag och organisationer.
Tillsammans bygger vi Jönköpings bästa byrå! Vill du bli en av oss?

DETTA KAN DU.
Du har en nyfikenhet, ett intresse att utvecklas och en vilja att lära dig mer inom revision och rådgivning. Vi ser gärna att du är i slutfasen av din utbildning och är precis på väg att ta examen. Har du arbetat något år som revisor eller som redovisningskonsult och önskar arbeta som revisor, är du lika välkommen att ansöka då personligheten är en avgörande faktor, det är den som utvecklar oss och verksamheten dit vi vill!

Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision och vi ser gärna att du har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du vill precis som vi andra ha riktigt roligt på jobbet och samtidigt hjälpa våra kunder genom en hög servicenivå.

DET HÄR ÄR DU.
Med känsla för såväl människor som affärer bidrar du med din förmåga att samarbeta, din vetgirighet att våga ifrågasätta, utmana våra processer och utveckla, samt en noggrannhet och struktur som levererar på den nivå våra kunder förväntar sig. Du har drivet och viljan. Även om du inte kan allt idag så vill vi i så fall bygga på din kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Är du rätt person för oss så bygger vi framtiden tillsammans!

BRA ATT VETA. 
• Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
• Placering är i Jönköping.
• God svenska i tal och skrift är ett krav
• Urval sker löpande. Frågor besvaras av Mattias Svensson 036-19 10 92
• Ansökan och CV skickas till info@redorev.se