Vi söker löneadministratör

Vi vill fortsätta att växa och ständigt utveckla våra tjänster och kompetenser. Vi behöver därför förstärka vårt team med en duktig kollega inom löneadministration. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med ambitionen att alla ska vara delaktiga och ha kul på jobbet med kunden i fokus. Tillsammans skapar vi Jönköpings bästa byrå.

Tjänsten innebär i första hand löneadministration åt våra kunder till 60-85%. Vill du arbeta heltid kan tjänsten även innehålla löpande redovisning eller andra kontorsadministrativa uppgifter.

Vi ser din kunskap inom löneadministration som en tillgång och vill gärna att du tillsammans med vår lönespecialist stöttar övriga på REDO oh dess kunder inom detta område. Vi uppmuntrar vidareutbildning och ser detta även som ett sätt att ytterligare hjälpa våra kunder. Vi jobbar främst på vårt fräscha kontor vid Östra torget i Jönköping.

Våra förväntningar är att du är REDO för rollen genom erfarenhet eller relevant utbildning samt behärskar svenska väl i tal och skrift. Du delar vårt brinnande intresse för att hjälpa våra kunder genom en hög servicenivå och proaktiv rådgivning. 

Förutom viljan att ha kul på jobbet, bör du vara en teamspelare som värnar om lagets gemensamma resultat. Vi hoppas att du vill bidra med konstruktiva synpunkter som utvecklar oss och verksamheten. För att passa in i teamet läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi är REDO om du är det och ser fram emot din ansökan!

För mer information kontakta Malin Andersson, 036-336 69 15, eller Johanna Ottvar, 036-19 10 93. Du söker tjänsten genom att maila till info@redorev.se och urval sker löpande, sista ansökningsdag är 31 maj. 

Vi undanber oss annons- och CV säljare!

REDO är Jönköpings mest spännande revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. REDO grundades i februari 2017 av tre auktoriserade revisorer med många års erfarenhet inom branschen. Sedan starten har man vuxit och idag är man sammanlagt 16 medarbetare i teamet. Målsättningen är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt arbetssätt.