Vi söker LIA praktikant lön

VILKA ÄR VI?

REDO är en Jönköpingsbaserad revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön och rådgivning. REDO startade i februari 2017 och består idag av 17 anställda inom revision, redovisning och lön. Målsättningen är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt och rådgivande arbetssätt. Läs mer om oss på www.redorev.se.

VAD ERBJUDER VI?

Sedan starten för sju år sedan har vi vuxit snabbt och vi brinner för att lära ut vår kunskap till nya talanger inom våra områden. Vi erbjuder en utvecklande praktikplats där du får ha kul och samtidigt vara delaktig och bidra med dina tankar och idéer. Vi är idag 2 medarbetare som jobbar som lönekonsulter åt våra små- och medelstora kunder.

DETTA KAN DU.

Du har en nyfikenhet, ett intresse att utvecklas och en vilja att lära dig mer inom löneadministration, HR och rådgivning. Vi söker dig som ska ut på din först LIA praktik. Det är viktigt att du är öppen för ett digitalt arbetssätt då mycket av vårt arbete med kunder sker automatiserat och digitalt. Vi värdesätter personligheten som en avgörande faktor, det är den som utvecklar oss och verksamheten dit vi vill!

Du utbildar dig just nu till löneadministratör/lönekonsult på någon YH-utbildning. Du vill precis som vi andra ha riktigt roligt på jobbet och samtidigt hjälpa våra kunder uppnå sin fulla potential.

DET HÄR ÄR DU.

Med känsla för såväl människor som affärer bidrar du med din förmåga att samarbeta, din vetgirighet att våga ifrågasätta, utmana våra processer och utveckla, samt en noggrannhet som levererar på den nivå våra kunder förväntar sig. Du har drivet och viljan. Även om du inte kan allt idag så vill vi bygga på din kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Är du rätt person för oss så bygger vi framtiden tillsammans!

BRA ATT VETA.

• Praktik 1 med möjlighet till nästkommande period också.

• Placering är i Jönköping.

• God svenska i tal och skrift är ett krav

• Urval sker löpande. Frågor besvaras av Malin Andersson

• Ansökan och CV skickas till malin@redorev.se