Redovisning

Vår redovisning är lika flexibel som ett företags behov är unika. Vi kan sköta hela eller delar av ditt företags redovisning. Vi anpassar vår bokföring efter dina behov, för oss är alla uppdrag unika och vi strävar alltid efter att ha en nära och bra kontakt med våra kunder för att du ska kunna känna dig trygg. Vi tycker även att vi är experter på digital redovisning och kan vägleda dig till den bästa digitala lösningen. Är du intresserad av att höra mer om digital redovisning så hör av dig så sätter vi upp ett möte hos oss i Jönköping eller hos dig och visar vilka anpassningar som går att göra.

Lön

I de flesta företag är de anställda den mest värdefulla tillgången. En del i att företag ska ha de anställdas förtroende är att de får rätt lön i rätt tid. Vi har lång erfarenhet av lönehantering och lönerelaterade frågor och har möjligheten att ta över hela denna hantering. Vår erfarenhet visar att det oftast blir både mer rätt och till lägre kostnader än om det görs inom bolaget.

Vi har också möjlighet att hjälpa er med HR-relaterade frågor kring uppsägning personal, pension, bonus mm.

Bokslut

När du som företagare vill fokusera på kärnverksamheten så är vi ett bra alternativ genom att ta över hela eller delar av er redovisning. Vi hjälper dig med allt inom ekonomi som t ex löpande bokföring, lönehantering, deklaration, bokslut, årsredovisning, resultatanalys mm, så ni får tid över till annat.

 

Vi kan även göra punktinsatser på områden där det behövs extra hjälp. Vi kan arbeta på plats hos er i Jönköping, Habo eller Nässjö med omnejd, alternativt sköta redovisningen hos oss digitalt.

Vill du ha en revisor eller redovisningskonsult som alltid är REDO är du mer än välkommen att kontakta oss!

Deklaration

Självklart erbjuder vi på REDO rådgivning inom deklaration för privatpersoner och företag. Deklaration är den viktigaste redovisningen som måste skickas till skatteverket. Det är även mycket viktigt att det sker på rätt sätt vare sig det gäller deklaration för företag eller fysisk person. När det är dags för dig som företagare att lämna in deklaration så finns det mycket att tänka på. Framförallt handlar det om tre huvuddeklarationer så som momsdeklaration, skattedeklaration och inkomstdeklaration. Som privatperson ska du årligen lämna in en inkomstdeklaration. Låt oss på REDO sköta ditt företags eller privata deklaration så kan du vara säker på att det blir rätt.

Vi fungerar som ett bollplank kring dessa frågeställningar. Rådgivning är en viktig del för företaget och vi hjälper dig som kund att fatta bra och genomtänkta beslut.

Johanna hjälper er med redovisning