Ekonomisk rådgivning Jönköping

Vi erbjuder kvalificerad och personlig rådgivning där vi sätter kunden i fokus. Det kan vara redovisningsfrågor, skattefrågor eller strategiska frågeställningar kring företagets ekonomi. Vill du ta kontroll över din eller ert företags ekonomi? Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Deklaration

Självklart erbjuder vi på REDO rådgivning inom deklaration för privatpersoner och företag. Deklaration är den viktigaste redovisningen som måste skickas till skatteverket.Det är även mycket viktigt att det sker på rätt sätt vare sig det gäller deklaration för företag eller fysisk person. När det dags för dig som företagare att lämna in deklaration så finns det mycket att tänka på. Framförallt handlar det om tre huvuddeklarationer så som momsdeklaration, skattedeklaration och inkomstdeklaration. Som privatperson ska du årligen lämna in en inkomstdeklaration som blanketten heter. Låt os på REDO sköta ditt företags deklaration så kan du vara säker på att det blir rätt.

Vi fungerar som ett bollplank kring dessa frågeställningar. Rådgivning är en viktig del för företaget och vi hjälper dig som kund att fatta bra och genomtänkta beslut.

Några exempel på ekonomisk rådgivning

  • Vägledning kring Digital redovisning
  • Omställning till Digital redovisning
  • Budgetering och budgetuppföljning
  • Skatterådgivning
  • Lönsamhetsanalyser