Vi söker Redovisningskonsult

VILKA ÄR VI?  
REDO är en Jönköpingsbaserad revisions- och redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön och rådgivning. REDO startade i februari 2017 och består idag av 16 anställda inom revision, redovisning och lön. Målsättningen är att vara ett aktivt stöd för företagsägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet genom ett digitalt och rådgivande arbetssätt. Läs mer om oss på www.redorev.se.

VAD ERBJUDER VI? 
Sedan starten för fem år sedan har vi vuxit snabbt och behöver nu utvidga teamet med en ny teammedlem inom redovisning. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du får ha kul på jobbet och vara delaktig och bidra med dina tankar och idéer. Vi är idag 9 medarbetare som jobbar med redovisning inom små- och medelstora företag och organisationer.
Tillsammans bygger vi Jönköpings bästa byrå! Vill du bli en av oss?

DETTA KAN DU.
Du har en nyfikenhet, ett intresse att utvecklas och en vilja att lära dig mer inom redovisning, bokslut och rådgivning. Vi söker dig som är i slutfasen av din utbildning eller har arbetat något år på en redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning. Det är viktigt att du är öppen för ett digitalt arbetssätt då mycket av vårt arbete med kunder sker automatiserat och digitalt. Vi värdesätter personligheten som en avgörande faktor, det är den som utvecklar oss och verksamheten dit vi vill!

Du har en examen inom ekonomi, med inriktning mot redovisning eller revision. Du vill precis som vi andra ha riktigt roligt på jobbet och samtidigt hjälpa våra kunder uppnå sin fulla potential.

DET HÄR ÄR DU.
Med känsla för såväl människor som affärer bidrar du med din förmåga att samarbeta, din vetgirighet att våga ifrågasätta, utmana våra processer och utveckla, samt en noggrannhet som levererar på den nivå våra kunder förväntar sig. Du har drivet och viljan. Även om du inte kan allt idag så vill vi bygga på din kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Är du rätt person för oss så bygger vi framtiden tillsammans!

BRA ATT VETA. 
• Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
• Placering är i Jönköping.
• God svenska i tal och skrift är ett krav
• Urval sker löpande. Frågor besvaras av Johanna Ottvar 036-19 10 93
• Ansökan och CV skickas till info@redorev.se