REDO – Ny revisor i Jönköping

Efter många års erfarenhet som revisor och rådgivare åt allt från små enmansföretagare till stora koncerner är vi tre revisorer som just har startat upp en ny revisionsbyrå i Jönköping. Vårt utbud är precis som de stora byråerna fast i det lilla formatet med grund i revision, redovisning och rådgivning. Skillnaden är att vi till största delen fokuserar på egenföretagare, vilket vi som revisorer har insett är det absolut roligaste att lägga sitt engagemang på. Nu är vi ju även egenföretagare själva, så nu kommer vi att förstå än bättre hur det är i vardagen för er.

Vi har plats för många fler kunder och vill dela med oss av vårt engagemang och kunnande till fler företagare. Vi sitter på Kanalgatan 7 så det är enkelt att bara stanna till och komma in och ta en fika med oss så kan vi berätta mer om oss.

Vill du ha en revisor eller redovisningskonsult som alltid är REDO ska du kontakta oss!

 

Vilka är REDO

Johanna Ottvar

Johanna är auktoriserad revisor och har jobbat som revisor, redovisningskonsult och rådgivare sedan 2008. Hon har lång och bred erfarenhet av redovisning, beskattning och rådgivning till mindre och medelstora företag inom alla företagsformer och inom en mängd olika branscher.
Johanna har erfarenhet från att arbeta med olika större och mindre ekonomisystem och jobbar inom REDO till största del med redovisning och bokslut.

 

Jesper Thomelius

Jesper är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor och rådgivare sedan 2002. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till ägarledda företag och företag inom olika branscher.
Genom revisionsarbete och rådgivning till dessa och många andra bolag har Jesper erhållit en bred kunskap om olika bolag och ägarfrågor.

 

Mattias Svensson

Mattias är auktoriserad revisor och har arbetat som revisor sedan 2005. Han har lång erfarenhet av revision och rådgivning till ägarledda företag inom olika branscher.
Genom revisionsarbete och rådgivning till dessa och många andra bolag har Mattias erhållit en bred kunskap om olika bolag och ägarfrågor.

 

Vi är REDO.

Revisorer i Jönköping som alltid är REDO